Handgemaakte emaille borden

Huisnummer online kopen? Emaillegigant geeft uw huisnummer fleur!

Bezig met laden...

Wist u dat in Nederland en België al sinds de 19de eeuw huisnummers op onze huizen hebben? Een huisnummer is niet alleen nodig voor herkenning maar zelfs verplicht volgens de wet (in Nederland). Ook dient het huisnummerbord goed zichtbaar te zijn bij de voordeur vanaf de openbare weg. Wilt u een A kwaliteit huisnummer kopen dat goed zichtbaar is, dan bent u hier aan het juiste 'adres'!

Een creatief huisnummer of huisnummerbordje mag ook!

Geen saai huisnummerbordje van een standaard woningbouw rijtjeshuis. We zijn unieke mensen dus waarom geen uniek huisnummer bordje? Huisnummers in stijl sieren uw huis, het laat zien dat u om uw huis geeft. We hebben een groot assortiment huisnummers samengesteld speciaal voor mensen die iets anders willen dan een standaard ogende voordeur.

Huisnummers, en andere bordjes in emaille stijl

We bieden verschillende mogelijkheden in ons huisnummers assortiment. Een huisnummer in uw eigen gewenste stijl of kleur naar keuze is mogelijk. Naast losse huisnummers zijn ook naamplaatjes, huisnummerbordjes, straatnaamborden en toiletbordjes mogelijk. We hebben een groot assortiment, maar staat er iets niet tussen dan kunt u het bordje of huisnummer door ons op maat laten maken naar uw wensen.

Al onze producten zijn eenvoudig te bevestigen en worden geleverd met de juiste bevestigingsmaterialen.

Huisnummer kopen? Deze huisnummer opties zijn mogelijk!

Er zijn verschillende opties mogelijk. Al onze huisnummers, huisnummerbordjes en andere bordjes zijn geemailleerd en niet te vergelijken met de goedkope massaproductie huisnummerbordjes. Wij bieden een maatwerk ambachtelijk product. Een huisnummer dat met de hand is gemaakt!

Naast handwerk emaille hebben we ook huisnummerborden en losse huisnummers die op voorraad zijn en direct te leveren zijn, zo maakt u uw voordeur een ware binnenkomer.

Gratis verzending huisnummerborden bij bestellingen boven de 150 euro en een snelle levering bij onze voorraad modellen

Ons assortiment biedt de volgende mogelijkheden aan emaille look huisnummer- en huisnummer + naambordjes:

Huisnummer voorraad modellen:

Naast maatwerk huisnummers en huisnummerbordjes hebben we ook een grote voorraad waaruit u direct kunt kiezen. Lekker makkelijk, zo hoeft u zelf geen huisnummer samen te stellen, dat hebben wij al voor u gedaan. Er is ruime keuze uit een assortiment van verschillende stijlen. De nummers op de bordjes zijn vrij in te vullen en dus niet alleen beperkt tot het nummer dat u op de foto ziet. U kunt uw eigen nummer invoeren. Het voordeel van de voorraad modellen is de snelle levering.

Losse huisnummers 4x10 cm: Door het combineren van losse emaille cijfers (0 t/m 9 en letters A, B) kunt u zelf uw huisnummers samenstellen. Deze nummers leveren wij direct uit voorraad

Huisnummer maatwerk modellen:

Bij de maatwerk huisnummer modellen kunt u het huisnummer zelf samenstellen. U kunt kiezen uit verschillende huisnummers en verschillende achtergrondkleuren voor het huisnummerbord. Ook kunt u de huisnummers zelf of de sierlijnen een kleur naar keuze geven. Zo kunt u uw gewenste uitstraling creëren aan de hand van verschillende stijlen. Er zijn allerlei vormen mogelijk. Elk huisnummerbord wordt geleverd met hoogwaardige kwaliteit bevestigingsmaterialen.

Onze verschillende producten uit de categorie huisnummerborden en maatwerk huisnummer types zijn:

Huisnummers gebold: 
Gebolde huisnummers zijn extra chique vanwege de belichting door de bolling. De maatwerk huisnummers worden met de hand gemaakt op traditionele wijze! Wilt u zwarte huisnummers op een witte achtergrond? Ook geen probleem. Bijna alles is mogelijk voor een authentieke uitstraling of emaille look huisnummer.

Huis nummerbord Model OOR:
Dit karakteristieke model is typisch oud Hollands en staat ook wel bekend als het "oor" model vanwege de 2 oorvormige zijflappen waarin de schroefgaten zitten. Een mooi klassiek ogend nummerbord dat uw gevel een authentieke stijl geeft.

De huisnummers model Robina:
Deze zijn volledige volgens de traditionele techniek geproduceerde huisnummers met een modern design, vlak van vorm. Basis materiaal 1,5 mm. plaatstaal.

De emaille huisnummers Quadra:
Deze huisnummers hebben een moderne uitstraling en vorm. Deze nieuwe aanwinst in het TopEmaille assortiment wordt volledig handmatig geproduceerd en geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. De Quadra heeft een speciale bevestigingsmethode!

Veelgestelde vragen over huisnummers

Zijn er wettelijke eisen aan een huisnummerbord?

Wettelijk gezien moet een huisnummerbord ten minste 12 bij 12 centimeter zijn. De cijfers moeten goed contrasteren op de ondergrond zodat ze vanaf de straat goed opvallen. De cijfers zijn verplicht minimaal 88 millimeter hoog en 60 millimeter breed.

Kan ik bij Emaillegigant een goedkoop huisnummer laten maken?

We leveren een traditioneel handgemaakt product. Hierdoor leveren wij geen goedkope kwaliteit massaproducten. Anderen maken huisnummers goedkoop, wij maken huisnummers van hoogwaardige kwaliteit met een traditionele emaille afwerking voor een uiterste duurzaamheid. In onze productie hebben wij zelf ook vele kunstenaars rondlopen, gewapend met penseel en emaille poeders maken zij de prachtigste handgemaakte producties voor u.

Hoe kan ik een huisnummerbord bestellen?

U kunt op de pagina zoeken naar "huisnummerbord bestellen of huisnummer met naam" of u kunt via deze link naar de categorie huisnummerborden op onze website gaan.

Gratis verzending nostalgisch huisnummer ook met huisnummer toevoeging

Wij geven u gratis verzending huisnummer(s) + gratis verzending huisnummerbord(en) bij besteding vanaf 150 euro.

In welke afmetingen en vormen zijn de nummers en nummerbordjes te bestellen?

In de webshop zijn diverse formaten mogelijk. De meest gangbare formaten zijn 20 cm, 13 cm, 16cm, 11cm en 10 cm bordjes. Hoogte en breedte variëren bij de verschillende huisnummerborden. Sommige borden hebben een formaat van 15 cm in hoogte. Kortom, er is een divers aanbod aan nummerborden en formaten. U kunt ook gebruik maken van de product filters in de webshop, om een selectie te maken uit ons assortiment van een een specifiek formaat product.

Van welke materialen zijn de producten leverbaar en zijn de huisnummerbordjes, en emaille cijfers & letters roest vrij?

De basis van de producten zijn metaal en de afwerking is emaille. Emaille is zeer geschikt voor buiten gebruik en beschermd de metalen ondergrond. De eigenschappen van emaille: UV- en roest bestendig, krasvast en graffiti is gemakkelijk te verwijderen. De gratis bijgeleverde bevestigingsmaterialen bestaan uit diverse materialen. Om een bordje, letters of numemrs aan uw woning te bevestigen worden RVS schroeven met pluggen en rubberen ringetjes meegeleverd.

Waarom Emaillegigant