Bel Ons: +31 (0)20-8202345

Huisnummers

Gerelateerd

 

Heeft u een nieuw huis of zijn uw oude huisnummer en naamplaatje aan vervanging toe? Bekijk dan nu het grote aanbod emaille huisnummers van de EmailleGigant! In ons TopEmaille assortiment vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. U kunt uw keuze maken uit moderne, klassieke en bijvoorbeeld art deco huisnummers. Hiermee maakt u de uitstraling van uw huis echt af!

 

De Emaillegigant produceert al haar huisnummers volgends de traditionele techniek, met de hand. Alle emaille huisnummers zijn geproduceerd in de oven op een temperatuur van 800ºC. De basis van emaille wordt gevormd door gemalen glas met pigmenten. Nadat de huisnummers uit de oven komen krijgen ze een prachtige glans. Het grote voordeel van emaille huisnummers is dat ze ongevoelig zijn voor verkleuring, roest en de meeste krassen. Zo weet u zeker dat uw huisnummer over de tijd zijn pracht blijft behouden.

Naast losse huisnummers bieden wij ook emaille naamplaatjes aan. Ook deze kunt u los bestellen of in combinatie met huisnummers. Zo heeft u uw naamplaatje en huisnummer in dezelfde stijl. Heeft u specifieke vragen of wensen? Neemt u dan gerust contact met ons op!

naam of tekst bij uw emaille huisnummer?Waarom Emaillegigant?

  • Voor 17:00 besteld is zelfde dag verzonden!
    (N.v.t. gepersonaliseerde en op maat gemaakte producten)
  • Boven de €150,00 GRATIS verzonden (binnen de EU)
  • RVS Bevestigingsmateriaal meegeleverd
  • Meer dan 30 jaar ervaring in emailleren
  • Volledig handgemaakt
  • Maatwerk per stuk mogelijk

Back to Top