Emaillegigant

Bel Ons: +31 (0)20-8202345

Huisnummers

Gerelateerd

Heeft u een nieuw huis of zijn uw oude huisnummer en naamplaatje aan vervanging toe? Bekijk dan nu het grote aanbod emaille huisnummers van de Emaillegigant! In ons Topemaille assortiment vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. U kunt uw keuze maken uit moderne, klassieke en bijvoorbeeld art deco huisnummers. Hiermee maakt u de uitstraling van uw huis echt af!

De Emaillegigant produceert al haar huisnummers volgends de traditionele techniek, met de hand. Alle emaille huisnummers zijn geproduceerd in de oven op een temperatuur van 800ºC. De basis van emaille wordt gevormd door gemalen glas met pigmenten. Nadat de huisnummers uit de oven komen krijgen ze een prachtige glans. Het grote voordeel van emaille huisnummers is dat ze ongevoelig zijn voor verkleuring, roest en de meeste krassen. Zo weet u zeker dat uw huisnummer over de tijd zijn pracht blijft behouden.

Naast losse huisnummers bieden wij ook emaille naamplaatjes aan. Ook deze kunt u los bestellen of in combinatie met huisnummers. Zo heeft u uw naamplaatje en huisnummer in dezelfde stijl. Heeft u specifieke vragen of wensen? Neemt u dan gerust contact met ons op!

Naam of tekst bij uw emaille huisnummer?

Door verder te klikken op, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag, op onze website en die van derden. Waarom? Lees hier onze cookieverklaring

x

Want to visit our store in a different language?