Handgemaakte emaille borden

Emaille Naamplaatjes

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-294 van 294

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-294 van 294

Van hoog naar laag sorteren
Emaille Naamplaatjes

Emaille Naamplaatjes

Emaille naamplaatjes voor een duidelijk entree

Of het nu gaat om uw woning of uw bedrijf, ten allen tijden wilt u uw gasten warm welkom heten. En dat begint bij de voordeur. Geef bezoekers en gasten meteen duidelijkheid en zekerheid door een emaille naamplaatje te plaatsen bij de entree. Emaille naamplaatjes laten je bezoekers meteen weten dat ze aan het juiste adres zijn. Alle emaille naamplaatjes van Emaillegigant zijn afgewerkt met hoogwaardige lak. Dit zorgt ervoor dat naamplaatjes van emaille altijd glanzen en dus opvallen.

Voor bedrijven en organisaties zijn emaille naamplaatjes goed te gebruiken om op een leuke manier branding toe te voegen aan de ingang van een bedrijfspand of kantoor. Het is mogelijk om een bedrijfsnaam, slogan of vraag die past bij de bedrijfscultuur te verwerken in uw emaille naamplaatje.

Emaille naamplaatjes voor elke bestemming

Emaillegigant beschikt over een breed assortiment emaille naamplaatjes. Wij bieden bijvoorbeeld emaille naamplaatjes aan in de vorm van huisnummerplaatjes, maar ook straatnaambordjes (op maat) leveren wij voor zeer scherpe prijzen! Daarnaast heeft u bij ons de keuze uit verschillende stijlen emaille naamplaatjes zoals de Amsterdamse school en andere moderne en klassieke vormen. Leuk als decoratie voor uw woning of als persoonlijk cadeau!

Hoe worden onze emaille naamplaatjes gemaakt?

Alle emaille naamplaatjes worden bij Willems Classics met de hand gemaakt volgens traditionele wijze. Dit betekent dat de emaille naamplaatjes worden gebakken in een oven op een temperatuur van 800ºC. De bestanddelen van emaille zijn vermalen glas en pigmenten. Nadat de emaille naamplaatjes uit de oven zijn gekomen glanzen ze prachtig. Doordat emaille naamplaatjes dus voornamelijk uit glas bestaan behouden ze die glans ook over de tijd, verkleuren en roesten ze niet en zijn ze behoorlijk krasbestendig. Met emaille naamplaatjes krijgt u dus waar voor uw geld!

Hoogwaardige emaille naamplaatjes bestellen?

Als u op zoek bent naar emaille naamplaatjes als adresaanduiding voor uw huis of appartement raden we u ook zeker aan om te kijken naar onze emaille huisnummers. Wij bieden namelijk ook combinaties aan van emaille naamplaatjes en huisnummers in dezelfde stijl. Bovendien bent zo ook nog eens goedkoper uit!

Waarom Emaillegigant