Handgemaakte emaille borden
Bezig met laden...
345 III

Start customizing!

Dit product is handgemaakt. Onze vakmensen gebruiken hun ervaring en beschikbare middelen om uw ontwerp te optimaliseren. Wij zorgen dat het eindproduct correct uitgelijnd wordt.

main product photo
Maatwerk

Huisnummer gebold met kader

Waardering:
96% of 100
€ 41,50
Levering verwacht in de week van 21/08/2024

Maximaal 4 tekens

Maximaal 3 tekens

Ondergrond Kleur
Basiskleuren
 
 
 
TopEmaille pluskleuren
 
 
 
 
 
 
Exclusieve kleuren
 
 
 
 
 
 
 
Opdruk Kleur
Basiskleuren
 
 
 
TopEmaille pluskleuren
 
 
 
 
 
 
Exclusieve kleuren
 
 
 
 
 
 
 
Het model "HG-05" is een traditioneel handgemaakt emaille huisnummer in het formaat van 13x10cm. welke gebold is van vorm. het huisnummer is voorzien van 4 schroefgaten die beschermd zijn door 4 siliconen dopjes. Dit populaire model is uitermate geschikt voor 2 of 3 cijfers, of 2 cijfers en een toevoeging zoals een Romeins cijfer of een "A/B/C". Op onze webshop vindt u dit model ook zonder kaderlijntje en/of in andere formaten. De opdrukkleur ligt dik boven de ondergrondkleur, dit gebeurd middels de handmatige sjabloneertechniek. Hierdoor is reliëf voel en zichtbaar op het bord. We communiceren met een standaard levertijd van 4-6 weken maar in de meeste gevallen zijn we in staat om deze al met 3-4 weken te kunnen leveren.
Dit artikel is uit het TopEmaille® assortiment. Dit staat voor handmatig geproduceerd emaille. Standaard geleverd met bevestigingsmateriaal. Vanwege het handmatige productie proces en de opbouw per kleur in de oven op ca 800°C is kleurverschil niet geheel uit te sluiten.
Meer informatie
SKUHG-05
VormRechthoek
Breedte13 cm.
Hoogte10 cm.
MerkTopEmaille
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Huisnummer gebold met kader
Uw waardering

Waarom Emaillegigant