Handgemaakte emaille borden

Naambordje voordeur

Bezig met laden...

Een emaille naambord voor bij de voordeur is een geweldige manier om stijl en finesse toe te voegen aan uw entree. Met ons emaille product 'naambord voordeur' bent u dan ook verzekerd van een mooie klassieke uitstraling van uw huis. We bieden u een zeer uitgebreid assortiment aan emaille borden. Wilt u echt iets speciaals dat niet op deze pagina te vinden is, dan kunt u bij ons een maatwerk emaille naambord laten maken.

Unieke naambordjes voordeur, nostalgisch mooi

Het emaille naambordje voor bij de voordeur is een populair product door de mooie afwerking dat een nostalgische uitstraling geeft en de hoogwaardige kwaliteit dat roestvorming voorkomt. Bij het product 'naambordje voordeur' worden RVS schroeven geleverd zodat u het emaillebordje ook kunt bevestigen met roestvrij materiaal. Zo blijft uw naambordje bij de voordeur er mooi uitzien.

Origineel naambordje voordeur in emaille

Bij Emaillegigant bestelt u eenvoudig een origineel naambordje voor bij de voordeur. Emaille is een vorm van glas-in-metaal. Het wordt geproduceerd door metaal te bedekken met een laagje gesmolten glas, dat vervolgens wordt gebakken bij hoge temperaturen. Niet zomaar een mooi naambordje: het resultaat is een nostalgisch mooi, duurzaam en origineel naambordje voor bij de voordeur!

Wilt u liever een naambordje in een landelijke stijl?

Kies dan voor naambord voordeur landelijk. Deze bieden we ook in de unieke vintage look / emaille stijl aan. De sierlijke letters en de witte achtergrond maken het product 'naambordje voordeur landelijk' een van de klassieke populaire naambordjes.

Ouderwetse naambordjes voor de voordeur - ons assortiment naambordjes is groot

Vindt u die ouderwetse naambordjes en huisnummers bij uw voordeur ook zo mooi ogen? U kunt bij ons product 'ouderwetse naambordjes voordeur' de kleuren en stijlen zelf samenstellen. Het resultaat is een uniek naambordje voor een representatieve gevel en voordeur. De vele opties en keuzes maakt ons assortiment aan emaille naambordjes zo groot.

Emaille huisnummers & naambordje voor bij de voordeur

Emaille huisnummers en naambordjes voor bij de voordeur zijn erg in trek. In ons aanbod vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Emaille naambordjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en vormen. De meeste bekende vormen voor een naambordje voor bij de voordeur zijn rechthoekig en ovaal. Daarnaast zijn er ook nog emaille huisnummers en naambordjes die gebold zijn. Hierdoor zal uw naambordje nog unieker zijn. Wenst u een sierrandje op uw naambordje dan kan dat uiteraard ook, hierdoor krijgt het naambordje wat meer accent.

Uniek naambordje maatwerk mogelijk

Heeft u iets speciaals in gedachten voor uw naambordje wat hier niet tussenstaat? Laat het ons weten, wij maken graag een maatwerk emaille uniek naambordje als u dat wenst. Al sinds 1987 produceren wij handgemaakte emaille borden van zeer hoogwaardige kwaliteit. Een mooie combinatie tussen eeuwenoude en moderne technieken leidde tot een nog mooier, en duurzamer resultaat.

Maatwerk naambordje voor uw voordeur

Naast emaille naambordjes voor bij de voordeur ook andere maatwerk emaille mogelijk

Als u echt iets wilt dat niemand anders heeft dan kunt u naast de emaille naambordjes die u in onze webshop vindt ook voor andere maatwerk emaille borden kiezen. Denk aan familie wapens, retro borden voor aan de muur of andere specifieke maatwerk borden.

Met een emaille naambord heeft u kunst bij de voordeur

Met bijna 40 jaar ervaring maakt dat onze handgemaakte emaille, zoals een huisnummer bordje of emaille naambord, bij de voordeur voor u een mooi stuk kunst aan de muur garandeert.

Verschillende vormen naambordjes voor bij de voordeur

Emaille naamborden zijn er in verschillende vormen, waaronder rechthoekig, ovaal en gebogen. Rechthoekige emaille naamplaten zijn het meest voorkomende type bij voordeuren en hebben sierlijke letters en een witte achtergrond. Ovale naamborden zijn populair vanwege hun unieke vorm, die een extra decoratieve flair geeft aan elke voordeur. Gebogen emaille naamplaatjes geven een moderner uiterlijk terwijl ze toch een klassiek tintje hebben. Bovendien kunnen aan geëmailleerde naamplaten decoratieve randen worden toegevoegd voor verdere aanpassing.

Emaille zorgt voor een duurzaam naambordje

Welke vorm of stijl emaille naamplaat mensen ook kiezen voor hun voordeur, alle emaille producten zijn gemaakt van glas in metaal en gebakken bij hoge temperaturen om hoogwaardige duurzaamheid en roestbestendigheid te bieden. De glaslaag helpt het metaal te beschermen tegen roest en corrosie na verloop van tijd, waardoor ze perfect zijn voor gebruik buiten op huizen en bedrijven. Bovendien kan het naamplaatje met roestvrijstalen schroeven stevig worden bevestigd, zodat het op zijn plaats blijft ondanks alle weersomstandigheden die het tijdens zijn levensduur kan ondervinden.

Waarom een emaille naambordje maken?

Emaille is vooral populair als materiaal voor huisnummers en naamplaten vanwege het aantrekkelijke, nostalgische uiterlijk dat nooit uit de mode raakt. Het is ook zeer veelzijdig - met zoveel beschikbare vormen en aangepaste ontwerpen - wat betekent dat iedereen iets unieks kan laten maken dat perfect bij zijn of haar smaak past en zich onderscheidt van de massa.

Waarom Emaillegigant