Handgemaakte emaille borden
Bezig met laden...
Maatwerk

Huisnummer model oor

Waardering:
80% of 100
€ 36,49
Levering verwacht in de week van: 27/12/2022

Maximaal 4 tekens

Maximaal 3 tekens

Ondergrond Kleur
Basiskleuren
 
 
 
TopEmaille pluskleuren
 
 
 
 
 
 
Exclusieve kleuren
 
 
 
 
 
 
 
Opdruk Kleur
Basiskleuren
 
 
 
TopEmaille pluskleuren
 
 
 
 
 
 
Exclusieve kleuren
 
 
 
 
 
 
 
345 III

Start customizing!

Dit product is handgemaakt. Onze vakmensen gebruiken hun ervaring en beschikbare middelen om uw ontwerp te optimaliseren. Wij zorgen dat het eindproduct correct uitgelijnd wordt.

main product photo
Dit karakteristieke model is typisch oud hollands en welbekend als het model "oor" door de 2 oorvormige zijflappen waarin de schroefgaatjes zich bevinden. Dit model is evt. ook verticaal te bestellen i.p.v. horizontaal, dit maakt het soms precies mogelijk om deze te bevestigen aan een smal deurkozijn. let op, de formaten die wij communiseren is excl. oormaat en heeft puur betrekking tot het vierkante middenstuk. de oortjes zijn ca. 1,5cm. Zoals u van ons gewend bent is dit Emaille huisnummer volledig handgemaakt en liggen de nummers dik op de ondergrond.
Dit artikel is uit het TopEmaille® assortiment. Dit staat voor handmatig geproduceerd emaille. Standaard geleverd met bevestigingsmateriaal. Vanwege het handmatige productie proces en de opbouw per kleur in de oven op ca 800°C is kleurverschil niet geheel uit te sluiten.
Meer informatie
SKUHO-41
VormVierkant
Breedte6 cm.
Hoogte6 cm.
MerkTopEmaille
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Huisnummer model oor
Uw waardering

Waarom Emaillegigant