Handgemaakte emaille borden

Emaille klokken

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-28 van 28

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-28 van 28

Van hoog naar laag sorteren
Emaille klokken

Emaille klokken

Emaille klokken

Altijd bij de tijd! met deze handgemaakte emaille klokken uit het TopEmaille® assortiment. Een sierraad aan de wand met een stijl die U mag verwachten van de EmailleGigant. Voor gepersonaliseerde emaille klokken verwijzen wij u naar wandklokken met eigen tekst. Een prachtig kado voor een jubileum, bruiloft, opening van een zaak en nog veel meer.

Emaille klok van je favoriete merk aan de wand?

Bij Emaillegigant hebben we een ruim aanbod aan emaille klokken. Zo is het mogelijk om een emaille klok van uw favoriete merk te laten maken. Om het u makkelijk te maken hebben we alvast een aantal emaille klokken van bekende merken in onze standaard collectie opgenomen. Bent u op zoek naar een emaille klok van Vespa of Martini? U vindt het allemaal in ons emaille klokken collectie.

Zelf een emaille klok ontwerpen?

Naast de standaard emaille klokken uit onze collectie is het ook mogelijk om zelf een emaille klok te ontwerpen. Ook al hebben we een divers aanbod van emaille klokken met een authentieke uitstraling tot aan modernistische emaille klokken met Piet Mondriaan print. Het is goed mogelijk dat uw ideale emaille klok er niet tussen staat. Kies een ontwerp of logo en stem de kleuren van uw emaille klok af op uw interieur. Met een zelf ontworpen emaille klok maakt u uw inrichting echt af!

Waarom Emaillegigant