Handgemaakte emaille borden
Bezig met laden...
Maatwerk

Huisnummer model oor

Waardering:
95% of 100
€ 46,50
Levering verwacht in de week van: 03/07/2023

Maximaal 4 tekens

Maximaal 3 tekens

Ondergrond Kleur
Basiskleuren
 
 
 
TopEmaille pluskleuren
 
 
 
 
 
 
Exclusieve kleuren
 
 
 
 
 
 
 
Opdruk Kleur
Basiskleuren
 
 
 
TopEmaille pluskleuren
 
 
 
 
 
 
Exclusieve kleuren
 
 
 
 
 
 
 
345 III

Start customizing!

Dit product is handgemaakt. Onze vakmensen gebruiken hun ervaring en beschikbare middelen om uw ontwerp te optimaliseren. Wij zorgen dat het eindproduct correct uitgelijnd wordt.

main product photo
Dit karakteristieke model is typisch oud Hollands en staat ook wel bekend als het "oor" model vanwege de 2 oorvormige zijflappen waarin de schroefgaten zitten. Dit model is ook verticaal te bestellen i.p.v. horizontaal, hierdoor kan het soms aan een smal deurkozijn worden bevestigd. Let op, de maten die wij communiceren zijn exclusief de ooromtrek en betreffen alleen het vierkante middenstuk. de oren zijn ca. 1,5 cm. Dit emaille huisnummer is geheel handgemaakt en de cijfers staan dik op de achtergrondkleur (het reliëf is voelbaar). Dit model behoort tot 1 van de best verkochte items, mede daarom hebben we deze op voorraad liggen in de kleurstelling wit/zwart maar uitsluitend de nummers 1/100. uiteraard zijn andere combinaties of nummers ook te bestellen, deze zullen echter op basis van uw wensen geproduceerd moeten worden, de levertijd voor custom made huisnummers is ca. 3 weken.
Dit artikel is uit het TopEmaille® assortiment. Dit staat voor handmatig geproduceerd emaille. Standaard geleverd met bevestigingsmateriaal. Vanwege het handmatige productie proces en de opbouw per kleur in de oven op ca 800°C is kleurverschil niet geheel uit te sluiten.
Meer informatie
SKUHO-42
VormVierkant
Breedte10 cm.
Hoogte10 cm.
MerkTopEmaille
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Huisnummer model oor
Uw waardering

Waarom Emaillegigant