Handgemaakte emaille borden
Bezig met laden...
Maatwerk

Emaille Huisnummer gebold met kader

Waardering:
96% of 100
€ 34,50
Levering verwacht in de week van: 26/06/2023

Maximaal 4 tekens

Maximaal 3 tekens

Ondergrond Kleur
Basiskleuren
 
 
 
TopEmaille pluskleuren
 
 
 
 
 
 
Exclusieve kleuren
 
 
 
 
 
 
 
Opdruk Kleur
Basiskleuren
 
 
 
TopEmaille pluskleuren
 
 
 
 
 
 
Exclusieve kleuren
 
 
 
 
 
 
 
345 III

Start customizing!

Dit product is handgemaakt. Onze vakmensen gebruiken hun ervaring en beschikbare middelen om uw ontwerp te optimaliseren. Wij zorgen dat het eindproduct correct uitgelijnd wordt.

main product photo
Dit handgemaakte Emaille huisnummer is 10x10cm. en heeft een licht gebolde vorm. Dit model is niet alleen razend populair door zijn karakteristieke uiterlijk maar ook doordat deze bijzonder duurzaam is. Onder de emaille lagen bevind zich een stalen basis van 1,5mm plaatstaal, hierop branden wij 3 lagen emaille in, dit gebeurd in de oven op ca. 800graden. U heeft de keuze uit een brede selectie van kleuren maar gezien de populariteit leveren wij de kleurstellingen wit/zwart en blauw/wit vanuit voorraad. Dit geldt voor de huisnummers van 1 t/m 100. Een huisnummer met een andere kleurcombinatie, of een huisnummer buiten 1/100 zal op basis van uw wensen geproduceerd moeten worden. De levertijd van een "custom made" huisnummer is ca. 3-4 weken.
Dit artikel is uit het TopEmaille® assortiment. Dit staat voor handmatig geproduceerd emaille. Standaard geleverd met bevestigingsmateriaal. Vanwege het handmatige productie proces en de opbouw per kleur in de oven op ca 800°C is kleurverschil niet geheel uit te sluiten.
Meer informatie
SKUHG-01
VormVierkant
Breedte10 cm.
Hoogte10 cm.
MerkTopEmaille
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Emaille Huisnummer gebold met kader
Uw waardering

Waarom Emaillegigant