Handgemaakte emaille borden
Bezig met laden...
Maatwerk

Huisnummer gebold met kader

Waardering:
97% of 100
€ 49,50
Levering verwacht in de week van: 01/03/2023

Maximaal 4 tekens

Maximaal 3 tekens

Ondergrond Kleur
Basiskleuren
 
 
 
TopEmaille pluskleuren
 
 
 
 
 
 
Exclusieve kleuren
 
 
 
 
 
 
 
Opdruk Kleur
Basiskleuren
 
 
 
TopEmaille pluskleuren
 
 
 
 
 
 
Exclusieve kleuren
 
 
 
 
 
 
 
345 III

Start customizing!

Dit product is handgemaakt. Onze vakmensen gebruiken hun ervaring en beschikbare middelen om uw ontwerp te optimaliseren. Wij zorgen dat het eindproduct correct uitgelijnd wordt.

main product photo
Dit zéér duurzame emaille huisnummer is 19x16cm. en is gebold van vorm. Bij de categorie Emaille huisnummer met naam 19x16cm.. vindt u ditzelfde model maar heeft u de mogelijkheid om hier een tekst of namen bij te plaatsen. Vanwege zijn formaat is dit model perfect te lezen voor de postbode, pakketbezorger en de nooddiensten. Vindt u dat uw partner teveel online aan het shoppen is en wilt u dit verminderen, of laten de buren altijd hun pakketjes bij u bezorgen? verklein dan de kans dat u gevonden wordt en probeer ons kleinste model Emaille huisnummer 6x6cm. met oortjes.
Dit artikel is uit het TopEmaille® assortiment. Dit staat voor handmatig geproduceerd emaille. Standaard geleverd met bevestigingsmateriaal. Vanwege het handmatige productie proces en de opbouw per kleur in de oven op ca 800°C is kleurverschil niet geheel uit te sluiten.
Meer informatie
SKUHG-06
VormRechthoek
Breedte19 cm.
Hoogte16 cm.
MerkTopEmaille
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Huisnummer gebold met kader
Uw waardering

Waarom Emaillegigant