Handgemaakte emaille borden
Bezig met laden...
Maatwerk

Huisnummer gebold met kader

Waardering:
96% of 100
€ 51,79
Levering verwacht in de week van: 06/09/2022

Maximaal 4 tekens

Maximaal 3 tekens

Ondergrond Kleur
Basiskleuren
 
 
 
TopEmaille pluskleuren
 
 
 
 
 
 
Exclusieve kleuren
 
 
 
 
 
 
 
Opdruk Kleur
Basiskleuren
 
 
 
TopEmaille pluskleuren
 
 
 
 
 
 
Exclusieve kleuren
 
 
 
 
 
 
 
345 III

Start customizing!

Dit product is handgemaakt. Onze vakmensen gebruiken hun ervaring en beschikbare middelen om uw ontwerp te optimaliseren. Het eindresultaat kan afwijken van deze weergave.

Dit prachtige emaille huisnummer wordt voor u op maat gemaakt in het formaat van 220 x 160 mm. Het heeft een subtiele bolling en is voorzien van 4 schroefgaten zodat u deze aan de geven kunt hangen. U heeft de keuze uit een grote selectie van kleuren voor zowel de ondergrond als opdrukkleur. Wij produceren uw huisnummer volledig met de hand met als basismateriaal een grote plaat plat staal van 1,5mm dikte. van hieruit bouwen we deze stap voor stap op en branden we elke kleur individueel in de oven in. De levertijd voor dit model is ca. 4 weken. Houdt u mail in de gaten want wij zullen u verschillende status updates versturen zodat u precies weet hoe ver wij met uw bestelling zijn.
Dit artikel is uit het TopEmaille® assortiment. Dit staat voor handmatig geproduceerd emaille. Standaard geleverd met bevestigingsmateriaal. Vanwege het handmatige productie proces en de opbouw per kleur in de oven op ca 800°C is kleurverschil niet geheel uit te sluiten.
Meer informatie
SKUHG-10
VormRechthoek
Breedte22 cm.
Hoogte16 cm.
MerkTopEmaille
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Huisnummer gebold met kader
Uw waardering

Waarom Emaillegigant