Handgemaakte emaille borden
Bezig met laden...
Maatwerk

Waterschap peilschaal emaille op maat gemaakt

€ 195,00
Levering verwacht in de week van: 26/03/2024

U besteld bij ons uw emaille peilschaal vanaf 1 stuk. geproduceerd uit 1 deel van 15x115cm. incl. kopdeel waar u uw eigen tekst kunt plaatsen, bijvoorbeeld NAP.
U kunt ook meerdere delen bestellen waarbij elk opvolgende deel 1 meter lang is.
Bij de eerste stap vult u het hoogste meetpunt in, bijv. 0,50 en wij schalen deze door naar -0,50.

als u op ONTWERPEN klikt kunt u verder gaan met het personaliseren van uw peilschaal. u bepaald uw eigen kleurcombinatie en tekst.

Onze peilschalen worden gemaakt van duurzaam emaille, waardoor het beschermd is tegen weersinvloeden. Het formaat van de peilschaal is 15 x 115 cm, inclusief een kopdeel van 15 cm waar u uw eigen tekst kunt invullen. Eventuele volgdelen zijn 15 x 100 cm. U kunt zelf bepalen uit hoeveel delen de peilschaal bestaat, afhankelijk van het gewenste meetbereik. Het meetbereik kan ook naar uw wens worden geplaatst op de emaille peilschaal. Er is geen minimaal orderbedrag bij ons. Als u projectmatig emaille peilschalen wilt bestellen voor een waterschap, kunt u vrijblijvende informatie en/of een offerte aanvragen via het kopje maatwerk of klik hier om direct een offerte aan te vragen Naast de op maat gemaakte peilschalen hebben we ook een model op voorraad van 1 meter lang, met een meetbereik van +0,5 tot -0,5 meter deze kunt u onder deze tekst vinden.

Dit artikel is uit het TopEmaille® assortiment. Dit staat voor handmatig geproduceerd emaille. Standaard geleverd met bevestigingsmateriaal. Vanwege het handmatige productie proces en de opbouw per kleur in de oven op ca 800°C is kleurverschil niet geheel uit te sluiten.
Meer informatie
SKUET-SCALE
VormRechthoek
Breedte15 cm.
Hoogte115 cm.
MerkTopEmaille
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Waterschap peilschaal emaille op maat gemaakt
Uw waardering

Waarom Emaillegigant