Emaillegigant

Bel Ons: +31 (0)20-8202345

Op deze pagina kunt u met het Emaillegigant Design Programma uw eigen bord ontwerpen!
Alle emaille borden worden volledig handmatig geproduceerd en voorzien van certificaat, onze emaille borden zijn voor het leven.

Let op:Maximaal 2 kleuren toegestaan!(Ondergrond en opdruk).
Wenst u een specifieker design, of heeft u al een ontwerp, neemt dan contact op met ons voor een offerte op maat.

Selecteer links het product dat uw wenst. Er zijn diverse formaten en vormen mogelijk, zoals ovaal gebolde borden, rechthoekig gebolde borden, of een bord met traditionele oortjes op de hoeken. U heeft de mogelijkheid om een of meerdere tekstvlakken toe te voegen. De mogelijkheden voor een lettertype of teksteffect zijn bijna eindeloos. Om uw ontwerp compleet te maken kunt u nog een afbeelding, pijl of ornament toevoegen uit onze collectie met ontwerpelementen.

Voorbeelden

Recensies

Peter Navarro
20/03/2021
Ziet er goed uit. Wij zijn zeer tevreden.
Hervé de Frémicourt
10/03/2021
Un beau travail qui correspond bien à ce qui est proposé initialement. La qualité est au RdV ! ;-)
Mark Ernens
07/03/2021
Wat een vakwerk. We zijn zeer tevreden over materiaal, afwerking en bezorging. Goede communicatie deed de rest. Prima bedrijf!
Ruud Emous
20/02/2021
Levering duurde langer dan verwacht. Bordje ziet er keurig uit, maar heeft niet de klassieke/vintage look die ik verwachtte.
Joris Verhezen
01/02/2021
Zeer mooie en degelijke afwerking. Vlotte afhandeling en sneller dan voorziene levering! Er volgen nog bestellingen.
Marianne
08/01/2021
Ik had al eerder besteld bij emaillegigant dus ik wist al dat het goed zat. En ook nu weer ben ik super tevreden. Het bordje ziet er prachtig uit en de kwaliteit is top. En heel belangrijk: ook deze keer nam ik contact op omdat ik een vraag had. En weer werd ik vriendelijk geholpen en kreeg ik duidelijk antwoord.

Vorige pagina12345... Volgende pagina

Recensie 1 tot 6 (van 117 recensies)

Door verder te klikken op, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag, op onze website en die van derden. Waarom? Lees hier onze cookieverklaring

x

Want to visit our store in a different language?