Emaillegigant

Bel Ons: +31 (0)20-8202345

Op deze pagina kunt u met het Emaillegigant Design Programma uw eigen bord ontwerpen!
Alle emaille borden worden volledig handmatig geproduceerd en voorzien van certificaat, onze emaille borden zijn voor het leven.

Let op:Maximaal 2 kleuren toegestaan!(Ondergrond en opdruk).
Wenst u een specifieker design, of heeft u al een ontwerp, neemt dan contact op met ons voor een offerte op maat.

Selecteer links het product dat uw wenst. Er zijn diverse formaten en vormen mogelijk, zoals ovaal gebolde borden, rechthoekig gebolde borden, of een bord met traditionele oortjes op de hoeken. U heeft de mogelijkheid om een of meerdere tekstvlakken toe te voegen. De mogelijkheden voor een lettertype of teksteffect zijn bijna eindeloos. Om uw ontwerp compleet te maken kunt u nog een afbeelding, pijl of ornament toevoegen uit onze collectie met ontwerpelementen.

Voorbeelden

Recensies

Thomas Fuhrmann-Meinhardt
31/10/2020
The sign that we ordered is of very good quality and looks very good outside our apartment door. The delivery time was also good. Both me and my wife highly recommend ordering from quality enamel signs. Thanks for the beautifully handmade custom sign!
Nick Murton Douglas
30/10/2020
Good product. Excellent quality. Looks good on the gate post. I can send a photo if you would like one.
Marianne
30/10/2020
Erg blij met het naambordje dat ik voor ons terras besteld heb. In het begin liep er iets mis met het mailverkeer. Toen heb ik even gebeld (fijn dat dat kan!) en ben ik supergoed en heel vriendelijke geholpen. Dat vind ik net zo belangrijk als de kwaliteit van het product.
Sophie BROCHIER
22/10/2020
Le service est assez long et assez cher mais le résultat est parfait, je suis très satisfaite du produit.
Jane Mitchell
19/10/2020
Beautifully made product exactly to my specifications plus excellent service and communication with the supplier - I am a very happy customer. Thank you
Remko_K
12/10/2020
Mooi huisnummerbord. De cijfers zijn echter van een iets ander lettertype dan het voorbeeld op de website. Het lijkt er op het eerste gezicht wel veel op, maar bij nader inzien wijkt het op sommige punten duidelijk af. Ik vind het bord daardoor overigens niet mooier of minder mooi geworden. De versierselen zijn redelijk overeenkomstig de website, maar op sommige plekken zijn er wat dunne halen van de versierselen af gevallen. De groene achtergrondkleur is mooi, maar ik ken mooiere groene kleuren. Het bord is iets groter dan het gemiddelde huisnummerbord, maar daardoor wel beter leesbaar. Al met al ben ik tamelijk tevreden over het resultaat.

Vorige pagina12345... Volgende pagina

Recensie 1 tot 6 (van 102 recensies)

Door verder te klikken op, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag, op onze website en die van derden. Waarom? Lees hier onze cookieverklaring

x

Want to visit our store in a different language?