Handgemaakte emaille borden

Emaille mokken & servies

Bezig met laden...
Emaille mokken & servies

Emaille mokken & servies

Emaille mokken & emaille servies

Emaillegigant heeft een leuke selectie emaille mokken, een kwaliteitsproduct met een knipoog naar het verleden. Nostalgische emaille mokken zijn een perfect decoratie item. Daarnaast zijn emaille mokken een prachtig cadeau om te geven, ook aan uzelf. Bij elke slok uit emaille mok komen nostalgische gevoelens naar boven.

Emaille mokken & emaille servies

Onze emaille mokken zijn van zware kwaliteit. De emaille mokken worden namelijk 3x in de oven opgebouwd op 800°C. Verder zijn emaille mokken eenvoudig in gebruik. Al onze emaille mokken kunnen namelijk rechtstreeks de vaatwasser in. Verder zijn de emaille mokken hittebestendig en direct te gebruiken op een gas, keramisch of inductie fornuis. De motieven op de emaille mokken zijn eveneens ingebrand en dit maakt het een slijtvast en duurzaam product. Door het gebruik van keramische pigmenten is verkleuring van uw emaille mok uitgesloten.

Emaille mok laten bedrukken?

Bij Emaillegigant is het ook mogelijk om emaille mokken met uw eigen motief te bedrukken (vanaf 250 st.). Vraag hier uw offerte voor aan uw emaille mok met opdruk. Op maat gemaakte emaille mokken met bedrukking kunnen wij leveren in diverse formaten en kleuren. Als het aankomt op een emaille mok bedrukken is bij nagenoeg elk ontwerp mogelijk.

Op zoek naar emaille (camping) servies?

Naast emaille mokken vindt u bij ons ook emaille servies. Emaille servies is robuust en duurzaam. Servies van emaille is toch net wat aangenamer eten en drinken dan van papier of plastic. Helemaal als u op vakantie bent of gaat kamperen is emaille camping de ideale oplossing. We hebben emaille camping servies van bekers tot aan emaille schalen.

Waarom Emaillegigant