Emaillegigant

Bel Ons: +31 (0)20-8202345

Naast het vaste assortiment wat te koop is in onze webshop maken wij emaille borden met uw eigen ontwerp of logo. Wij zijn zeer flexibel met formaten en vormen, eigenlijk is alles mogelijk. Het minimale formaat is 5x5 cm en het maximale formaat 145x96 cm.

Voor het maken van een offerte voor een emaille bord met uw eigen ontwerp, dient u ons het beeldmateriaal aan te leveren.

Het logo / de afbeelding kunt u ons zenden in EPS, AI, PSD, CDR of PDF formaat. Tevens de gewenste aantallen + de afmeting aangeven. Aan de hand van deze informatie kunnen wij u een prijsindicatie geven. Het beeldmateriaal kunt u samen met de aanvullende informatie mailen naar: info@emaillegigant.nl

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons telefonisch bereiken onder tel. nr. 020-8202345 (Ma t/m. vr. van 9.00-18.00 uur)

Voor meer informatie over op maat gemaakte emaille borden en B2B opdrachten zie willemsclassics.nl

Door verder te klikken op, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag, op onze website en die van derden. Waarom? Lees hier onze cookieverklaring

x

Want to visit our store in a different language?