Emaillegigant

Bel Ons: +31 (0)20-8202345

Huisnummer model oor gekleurde oren en kader

Huisnummer model oor gekleurde oren en kader

Omschrijving

De emaille huisnummers model "oor" worden volledig handmatig geproduceerd volgens de traditionele techniek. Gebold van vorm, basismateriaal 1,5 mm plaatstaal. Het nummer wordt volledig met poeder opgebouwd in de oven op 800 ºC. Reliëf is zichtbaar.

Er wordt een toeslag berekend op prijs als een letter bij het nummer komt. (letter bij huisnummer wordt altijd weergegeven in hoofdletters, klik hier voor een voorbeeld.)
Levertijd voor de handgemaakte emaille huisnummers is ca. 4 tot 6 weken.

LET OP! Bovenstaande afmetingen zijn zonder oren, totale afmeting met bevestigingoren 15 x 12 cm (B x H)

Informatie

Model: HO-48

12 x 12 cm.

Dit product wordt voor u op maat gemaakt

4.4/5 0 | 5  Recensies 5 4.4

Vanaf: €51.50

Dit voorbeeld dient slechts als indicatie

Opties

Ondergrond kleur

Opdruk kleur

Recensies

Gabi R.
03/05/2019
Prima kwaliteit
Kurt B.
04/04/2019
Besteld een emaille huisnummer bordje 12x12 cm, niet echt goedkoop, echter wel een degelijk en fraai product van echt glanzend (dik) emaille, ook mooi afgewerkt. Daarom het geld zeker waard in vergelijking met andere gangbare bordjes. Het bedrijf is heel makkelijk te bellen voor eventuele nadere informatie.
Arjan R.
14/02/2019
Zeer mooi afgewerkt bordje, snelle levering en als extraatje ook nog een gratis thermometer!
Roel D.
30/09/2018
Het duurde enkele weken maar was eerlijk van te voor vermeld. Er is een heel mooi kwaliteitsprodukt gelverd wat weer tientallen jaren mee zal gaan. Nu maar hopen dat de gemeente in onze straat geen hernummering overweegt in de toekomst, en mocht dat wel gebeur een weten wij waar we moeten wezen
Stefan Gregoire
09/07/2016
Mooi huisnummer bord goed en netjes geëmailleerd. Alles is netjes en ordelijk gegaan van bestellen tot en met het ophangen(wel de bevestiging schroeven er bij besteld). zeer tevreden!

Recensie 1 tot 5 (van 5 recensies)

 Schrijf Recensie 

Door verder te klikken op, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag, op onze website en die van derden. Waarom? Lees hier onze cookieverklaring

x

Want to visit our store in a different language?