Emaillegigant

Bel Ons: +31 (0)20-8202345

Huisnummer rond met rand

Huisnummer rond met rand
Huisnummer rond met rand

Omschrijving

Onze emaille huisnummers worden volledig met de hand gemaakt. Dit gebeurd volgens traditionele technieken. Het basismateriaal, 1,5 mm plaatstaal is gebold van vorm.
De cijfers van het emaille huisnummer worden volledig met poeder opgbouwd in de oven op 800°C. Hierdoor liggen de cijfers met reliëf op het bord. Dit proces zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar zorgt er ook voor dat uw huisnummer nog vele jaren mooi blijft!

Er is een toeslag op de prijs als er een letter bij het getal komt. De letters op het huisnummer worden altijd weergeven in hoofdletters, klik hier voor een voorbeeld.

De levertijd voor een handgemaakt emaille huisnummer is ca. 4 tot 6 weken.

Informatie

Model: HG-27

⌀10cm.

Dit product wordt voor u op maat gemaakt

4.5/5 0 | 2  Recensies 2 4.5

Vanaf: €41.75

Dit voorbeeld dient slechts als indicatie

Opties

Ondergrond kleur

Opdruk kleur

Recensies

Isabelle Goncalves
08/12/2015
C'est une très jolie finition, de belle qualité...
T E Knollys
13/11/2014
A good quality sign, that was easy to order, which looks great in place on the wall. Though slightly larger and rounder, it's a close match for the standard British Edwardian enamelled signs found in our street. A little on the expensive side compared to alternatives but worth it if period details matter, and it looks understated and smart.

Recensie 1 tot 2 (van 2 recensies)

 Schrijf Recensie 

Door verder te klikken op, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag, op onze website en die van derden. Waarom? Lees hier onze cookieverklaring

x

Want to visit our store in a different language?