Emaillegigant

Bel Ons: +31 (0)20-8202345

Huisnummer ovaal met rand + kader

Huisnummer ovaal met rand + kader

Omschrijving

Onze emaille huisnummers worden volledig met de hand gemaakt. Dit gebeurd volgens traditionele technieken. Het basismateriaal, 1,5 mm plaatstaal is gebold van vorm.
De cijfers van het emaille huisnummer worden volledig met poeder opgbouwd in de oven op 800°C. Hierdoor liggen de cijfers met reliëf op het bord. Dit proces zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar zorgt er ook voor dat uw huisnummer nog vele jaren mooi blijft!

Er is een toeslag op de prijs als er een letter bij het getal komt. De letters op het huisnummer worden altijd weergeven in hoofdletters, klik hier voor een voorbeeld.

De levertijd voor een handgemaakt emaille huisnummer is ca. 4 tot 6 weken.

Informatie

Model: HG-24

16 x 11 cm.

4.9/5 | 14 Recensies

€54.75

Dit voorbeeld dient slechts als indicatie

Opties

Ondergrond kleur

Opdruk kleur

Recensies

Karel R.
18/06/2018
Dit nummerbord past pefect bij ons 100 jaar oude huis, ook de kleur past erg goed bij het in grachtengroen geschilderde huis en ook de qualiteit is van zeer hoge kwaliteit.
Françoise Sylvestre
22/12/2015
Produit techniquement et esthétiquement réussi Fabrication étrangère avec délai de livraison assez long La couleur du fond 'marron foncé) ne correspond pas à notre commande et photo de présentation (rouge bordeaux) Un gabarit de perçage serait le bienvenu Accessoires fournis
Sam Lenoir
18/12/2015
Parfaitement conforme à nos attentes en terme de design ,concernant la fiabilité seul le temps nous le dira. Délai respecté Le prix justifie l'esthétique et la matière .
Michèle Burdin
03/07/2015
Très belle qualité et sérieux service des commandes.
Jenny Kramer
22/03/2015
Ik ben erg in mijn sas met mijn nieuwe huisnummerbordje. Het is prachtig geworden. Echt vakwerk! Heel goed verpakt verstuurd en inclusief pluggen en schroeven. Het was het wachten meer dan waard! Jenny Kramer
Y. Hokken
13/02/2015
Het duurt even eer hij klaar is, maar dan heb je ook een heel mooi nummerbord bij de voordeur, keurig verpakt geleverd met plug en schroeven , wij zijn er blij mee!

Vorige pagina123Volgende pagina

Recensie 1 tot 6 (van 14 recensies)

 Schrijf Recensie 
Back to Top

Door verder te klikken op, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag, op onze website en die van derden. Waarom? Lees hier onze cookieverklaring

x