Emaillegigant

Bel Ons: +31 (0)20-8202345

Huisnummer gebold met kader

Huisnummer gebold met kader
Huisnummer gebold met kaderHuisnummer gebold met kaderHuisnummer gebold met kaderHuisnummer gebold met kaderHuisnummer gebold met kaderHuisnummer gebold met kaderHuisnummer gebold met kaderHuisnummer gebold met kaderHuisnummer gebold met kader

Omschrijving

Onze emaille huisnummers worden volledig met de hand gemaakt. Dit gebeurd volgens traditionele technieken. Het basismateriaal, 1,5 mm plaatstaal is gebold van vorm.
De cijfers van het emaille huisnummer worden volledig met poeder opgbouwd in de oven op 800°C. Hierdoor liggen de cijfers met reliëf op het bord. Dit proces zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar zorgt er ook voor dat uw huisnummer nog vele jaren mooi blijft!


Er is een toeslag op de prijs als er een letter bij het getal komt. De letters op het huisnummer worden altijd weergeven in hoofdletters.


De levertijd voor een handgemaakt emaille huisnummer is ca. 4 tot 6 weken.

Informatie

Model: HG-05

13 x 10 cm.

4.7/5 | 167 Recensies

€41.50

Dit voorbeeld dient slechts als indicatie

Opties

Ondergrond kleur

Opdruk kleur

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..

Recensies

Ward V.
09/03/2019
Prachtig authentiek huisnummerbord bij de Emaillegigant aangeschaft. Smetteloos uitgevoerd en gemakkelijk te monteren. Alleen gingen de meegeleverde rubberen ringetjes al bij een klein beetje druk kapot. De bescherming kan dus steviger.
Jordy H.
04/02/2019
Erg tevreden ! Vakwerk.
Han B.
18/01/2019
De kwaliteit van het product wordt steeds minder belangrijk wanneer de aangegeven levertijd telkens wordt verlengd.waardoor het cadeau geven niet mogelijk was op 5/12 of 25/12 ja zelfs bij de overdracht van de woning nog steeds niet mogelijk was. Het komt dus als mosterd na de maaltijd! Over het uitstel werd wel geinformeerd maar de lol is er dan wel van af.
Chris E.
10/12/2018
Huisnummer ziet er erg mooi uit en past perfect bij het geheel. Precies alles verwerkt volgens afspraak
Kos L.
29/11/2018
Mooi product alleen groen is erg licht voor de kleur groen
Marijke Z.
27/11/2018
Heel blij met ons huisnummer. De communicatie verliep ook vlot.

Vorige pagina12345... Volgende pagina

Recensie 1 tot 6 (van 167 recensies)

 Schrijf Recensie 
Back to Top

Door verder te klikken op, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag, op onze website en die van derden. Waarom? Lees hier onze cookieverklaring

x