Emaillegigant

Bel Ons: +31 (0)20-8202345

Huisnummer gebold met kader

Huisnummer gebold met kader
Huisnummer gebold met kaderHuisnummer gebold met kaderHuisnummer gebold met kaderHuisnummer gebold met kaderHuisnummer gebold met kaderHuisnummer gebold met kaderHuisnummer gebold met kaderHuisnummer gebold met kaderHuisnummer gebold met kaderHuisnummer gebold met kaderHuisnummer gebold met kader

Omschrijving

Onze emaille huisnummers worden volledig met de hand gemaakt. Dit gebeurd volgens traditionele technieken. Het basismateriaal, 1,5 mm plaatstaal is gebold van vorm.
De cijfers van het emaille huisnummer worden volledig met poeder opgbouwd in de oven op 800°C. Hierdoor liggen de cijfers met reliëf op het bord. Dit proces zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar zorgt er ook voor dat uw huisnummer nog vele jaren mooi blijft!

Er is een toeslag op de prijs als er een letter bij het getal komt. De letters op het huisnummer worden altijd weergeven in hoofdletters, klik hier voor een voorbeeld.

De levertijd voor een handgemaakt emaille huisnummer is ca. 4 tot 6 weken.
Gezien de populariteit van dit model leveren wij nummers met witte ondergrond en zwarte cijfers, en blauwe ondergrond met witte cijfers direct uit onze voorraad (Nummer 1 t/m 100)

Informatie

Model: HG-02

16 x 16 cm.

Dit product wordt voor u op maat gemaakt

4.8/5 0 | 154  Recensies 154 4.8

Vanaf: €39.75

Dit voorbeeld dient slechts als indicatie

Opties

Ondergrond kleur

Opdruk kleur

Recensies

Gert Jan Roding
17/04/2021
Kwalitatief mooi product, snelle en nette levering volgens heldere afspraak.
Anoniem
24/03/2021
Heel mooi bordje! Goede kwaliteit en precies wat we verwachtten.
Paula Kramer
15/03/2021
Heel tevreden over de aankoop, snel en zorgvuldig ingepakt geleverd en hangt mooi Paula
Anoniem
08/03/2021
Het is geen goedkoop nummerbordje, maar het is wel prachtig gemaakt. Wanneer je een authentiek nummerbordje zoekt (zoals bij ons op de boerderij), dan ben je hier aan het juiste adres. Er wordt op order met de hand geproduceerd, dus houd rekening met een aantal weken levertijd.
Vera Van der Land
08/03/2021
Duurde enorm lang, maar het resultaat is prachtig!! Wij kunnen het aan iedereen aanbevelen. Goede kwaliteit, snelle bereikbaarheid en vriendelijke service. Het kost wat meer, maar dan heb je ook wat moois. Dankjewel Emaillegigant!
Bo Holmström
09/01/2021
Mycket nöjd med skylten. Allt var bra utom att vid beställning fick jag inte någon beställnings bekräftelse. Vilket resulterade i att jag gjorde flera försök at beställa. Detta ledde till att det blev flera beställningar men det ordnade sig efter kontakt med er. Anars mycket nöjd MVH Bosse

Vorige pagina12345... Volgende pagina

Recensie 1 tot 6 (van 154 recensies)

 Schrijf Recensie 

Door verder te klikken op, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag, op onze website en die van derden. Waarom? Lees hier onze cookieverklaring

x

Want to visit our store in a different language?