Emaillegigant

Bel Ons: +31 (0)20-8202345

Huisnummer gebold met kader

Huisnummer gebold met kader
Huisnummer gebold met kaderHuisnummer gebold met kaderHuisnummer gebold met kaderHuisnummer gebold met kaderHuisnummer gebold met kaderHuisnummer gebold met kaderHuisnummer gebold met kaderHuisnummer gebold met kaderHuisnummer gebold met kaderHuisnummer gebold met kaderHuisnummer gebold met kader

Omschrijving

Onze emaille huisnummers worden volledig met de hand gemaakt. Dit gebeurd volgens traditionele technieken. Het basismateriaal, 1,5 mm plaatstaal is gebold van vorm.
De cijfers van het emaille huisnummer worden volledig met poeder opgbouwd in de oven op 800°C. Hierdoor liggen de cijfers met reliëf op het bord. Dit proces zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar zorgt er ook voor dat uw huisnummer nog vele jaren mooi blijft!

Er is een toeslag op de prijs als er een letter bij het getal komt. De letters op het huisnummer worden altijd weergeven in hoofdletters, klik hier voor een voorbeeld.

De levertijd voor een handgemaakt emaille huisnummer is ca. 4 tot 6 weken.
Gezien de populariteit van dit model leveren wij nummers met witte ondergrond en zwarte cijfers, en blauwe ondergrond met witte cijfers direct uit onze voorraad (Nummer 1 t/m 100)

Informatie

Model: HG-02

16 x 16 cm.

Dit product wordt voor u op maat gemaakt

4.8/5 0 | 149  Recensies 149 4.8

Vanaf: €39.75

Dit voorbeeld dient slechts als indicatie

Opties

Ondergrond kleur

Opdruk kleur

Recensies

Bo Holmström
09/01/2021
Mycket nöjd med skylten. Allt var bra utom att vid beställning fick jag inte någon beställnings bekräftelse. Vilket resulterade i att jag gjorde flera försök at beställa. Detta ledde till att det blev flera beställningar men det ordnade sig efter kontakt med er. Anars mycket nöjd MVH Bosse
Vera Van der Land
08/01/2021
Prachtig product! Duurde wel lang voordat het was gefabriceerd, want als je een toevoeging bij je huisnummer hebt, zoals A, dan is het niet op voorraad en wordt het pas gemaakt na je bestelling. Helaas waren de afmetingen mij ontgaan, dus ik kreeg een veel kleinere dan de bedoeling was, maar ik vond ze zo mooi dat ik nog maar een grotere heb bijbesteld. Echt goede kwaliteit, maar goed opletten dus en geduld hebben.
sjaak munster
12/10/2020
Goed product.
sjaak munster
02/10/2020
Mooi produkt en goede bevestiging erbij.
Houplain
05/09/2020
Pleine satisfaction! Parfaite réalisation, le résultat est à la hauteur de nos attentes.
Joel Houplain
05/09/2020
Pleine satisfaction! Parfaite réalisation, le résultat est à la hauteur de nos attentes.

Vorige pagina12345... Volgende pagina

Recensie 1 tot 6 (van 149 recensies)

 Schrijf Recensie 

Door verder te klikken op, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag, op onze website en die van derden. Waarom? Lees hier onze cookieverklaring

x

Want to visit our store in a different language?