Emaillegigant

Bel Ons: +31 (0)20-8202345

Huisnummer gebold met kader

Huisnummer gebold met kader
Huisnummer gebold met kaderHuisnummer gebold met kaderHuisnummer gebold met kaderHuisnummer gebold met kaderHuisnummer gebold met kaderHuisnummer gebold met kaderHuisnummer gebold met kaderHuisnummer gebold met kaderHuisnummer gebold met kaderHuisnummer gebold met kaderHuisnummer gebold met kader

Omschrijving

Onze emaille huisnummers worden volledig met de hand gemaakt. Dit gebeurd volgens traditionele technieken. Het basismateriaal, 1,5 mm plaatstaal is gebold van vorm.
De cijfers van het emaille huisnummer worden volledig met poeder opgbouwd in de oven op 800°C. Hierdoor liggen de cijfers met reliëf op het bord. Dit proces zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar zorgt er ook voor dat uw huisnummer nog vele jaren mooi blijft!

Er is een toeslag op de prijs als er een letter bij het getal komt. De letters op het huisnummer worden altijd weergeven in hoofdletters, klik hier voor een voorbeeld.

De levertijd voor een handgemaakt emaille huisnummer is ca. 4 tot 6 weken.
Gezien de populariteit van dit model leveren wij nummers met witte ondergrond en zwarte cijfers, en blauwe ondergrond met witte cijfers direct uit onze voorraad (Nummer 1 t/m 100)

Informatie

Model: HG-02

16 x 16 cm.

Dit product wordt voor u op maat gemaakt

4.8/5 0 | 145  Recensies 145 4.8

Vanaf: €39.75

Dit voorbeeld dient slechts als indicatie

Opties

Ondergrond kleur

Opdruk kleur

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..

Recensies

Houplain
05/09/2020
Pleine satisfaction! Parfaite réalisation, le résultat est à la hauteur de nos attentes.
Joel Houplain
05/09/2020
Pleine satisfaction! Parfaite réalisation, le résultat est à la hauteur de nos attentes.
Anoniem
17/07/2020
Zeer tevreden over het eindresultaat. Snelle levering en goede communicatie. Echt kwaliteit!
Stephen R.
21/05/2020
We were absolutely delighted with our "4". The blue background and white lettering looks great on the red brick wall next to our front door. The quality of the product is excellent. We loved the bowed/curved shape. Delivery was much faster than predicted. Thanks very much.
HJ K.
09/03/2020
De bestelling en de levering waren wederom heel perfect en correct, daar wij een dubbele woning hebben en op 1 kant al wel een nummer van emaillegigant hadden hebben wij er nu echter weer 1 besteld. Wel zag ik tot onze verbazing dat ons nummer bordje nu toch iets lichtelijk roest vorming krijgt aan de boven zijde na een aantal jaren gehangen te hebben .
Jaap H.
09/03/2020
Bordje van uitstekende kwaliteit. Met meegeleverde schroeven goed te monteren.

Vorige pagina12345... Volgende pagina

Recensie 1 tot 6 (van 145 recensies)

 Schrijf Recensie 

Door verder te klikken op, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag, op onze website en die van derden. Waarom? Lees hier onze cookieverklaring

x

Want to visit our store in a different language?