Emaillegigant

Bel Ons: +31 (0)20-8202345

Emaille Huisnummer gebold met kader

Emaille Huisnummer gebold met kader
Emaille Huisnummer gebold met kaderEmaille Huisnummer gebold met kaderEmaille Huisnummer gebold met kaderEmaille Huisnummer gebold met kaderEmaille Huisnummer gebold met kaderEmaille Huisnummer gebold met kaderEmaille Huisnummer gebold met kaderEmaille Huisnummer gebold met kaderEmaille Huisnummer gebold met kaderEmaille Huisnummer gebold met kaderEmaille Huisnummer gebold met kaderEmaille Huisnummer gebold met kader

Omschrijving

Onze emaille huisnummers worden volledig met de hand gemaakt. Dit gebeurd volgens traditionele technieken. Het basismateriaal, 1,5 mm plaatstaal is gebold van vorm.
De cijfers van het emaille huisnummer worden volledig met poeder opgbouwd in de oven op 800°C. Hierdoor liggen de cijfers met reliëf op het bord. Dit proces zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar zorgt er ook voor dat uw huisnummer nog vele jaren mooi blijft!

Er is een toeslag op de prijs als er een letter bij het getal komt. De letters op het huisnummer worden altijd weergeven in hoofdletters, klik hier voor een voorbeeld.

De levertijd voor een handgemaakt emaille huisnummer is ca. 4 tot 6 weken.
Gezien de populariteit van dit model leveren wij nummers met witte ondergrond en zwarte cijfers, en blauwe ondergrond met witte cijfers direct uit onze voorraad (Nummer 1 t/m 100)

Informatie

Model: HG-01

10 x 10 cm.

Dit product wordt uit onze voorraad geleverd

4.8/5 0 | 137  Recensies 137 4.8

€33.50

Dit voorbeeld dient slechts als indicatie

Opties

Ondergrond kleur

Opdruk kleur

Recensies

Carolina S.
26/02/2019
Mooi bordje
Rob V.
06/02/2019
Robuust vervaardigd met de juiste nostalgische uitstraling
André K.
09/12/2018
Prima kwaliteit en service
Evelien B.
23/10/2018
We werden keurig op de hoogte gehouden van het proces. Omdat ons huisnummer speciaal gemaakt moest worden, zat er wel een levertijd op van ongeveer 4 weken. Leuk om een berichtje te ontvangen dat ons huisnummer de oven in ging. Het nummer is van een mooie kwaliteit en past in de straat waar sommige huizen ook nog de echt oude emaille huisnummer hebben. Wij zijn er heel blij mee! Goede prijs kwaliteit verhouding wat ons betreft.
Hennie M.
22/10/2018
Uitstekend product, prima kwaliteit. VAKWERK Zijn er erg blij mee. Klein minpuntje is de levertijd maar dan heb je ook wat.
Jane v.
19/10/2018
Wat een top product,staat geweldig op ons pas geschilderde gevel. Prima service.

Vorige pagina12345... Volgende pagina

Recensie 1 tot 6 (van 137 recensies)

 Schrijf Recensie 
Back to Top

Door verder te klikken op, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag, op onze website en die van derden. Waarom? Lees hier onze cookieverklaring

x