Emaillegigant

Bel Ons: +31 (0)20-8202345

Emaille Huisnummer gebold met kader

Emaille Huisnummer gebold met kader
Emaille Huisnummer gebold met kaderEmaille Huisnummer gebold met kaderEmaille Huisnummer gebold met kaderEmaille Huisnummer gebold met kaderEmaille Huisnummer gebold met kaderEmaille Huisnummer gebold met kaderEmaille Huisnummer gebold met kaderEmaille Huisnummer gebold met kaderEmaille Huisnummer gebold met kaderEmaille Huisnummer gebold met kaderEmaille Huisnummer gebold met kaderEmaille Huisnummer gebold met kader

Omschrijving

Onze emaille huisnummers worden volledig met de hand gemaakt. Dit gebeurd volgens traditionele technieken. Het basismateriaal, 1,5 mm plaatstaal is gebold van vorm.
De cijfers van het emaille huisnummer worden volledig met poeder opgbouwd in de oven op 800°C. Hierdoor liggen de cijfers met reliëf op het bord. Dit proces zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar zorgt er ook voor dat uw huisnummer nog vele jaren mooi blijft!

Er is een toeslag op de prijs als er een letter bij het getal komt. De letters op het huisnummer worden altijd weergeven in hoofdletters, klik hier voor een voorbeeld.

De levertijd voor een handgemaakt emaille huisnummer is ca. 4 tot 6 weken.

Gezien de populariteit van dit model leveren wij nummers met witte ondergrond en zwarte cijfers, en blauwe ondergrond met witte cijfers direct uit onze voorraad (Nummer 1 t/m 100)

Informatie

Model: HG-01

10 x 10 cm.

Dit product wordt voor u op maat gemaakt

4.8/5 0 | 156  Recensies 156 4.8

Vanaf: €33.50

Dit voorbeeld dient slechts als indicatie

Opties

Ondergrond kleur

Opdruk kleur

Recensies

Frans Verwer
24/10/2020
Prima product goed verpakt incl pluggen en extra kunststof ringen binnen redelijke termijn afgeleverd
Anonyme
19/10/2020
Je recommande ce produit et la société: Le Produit de très bonne qualité et correspondant tout à fait spécifications du site internet. Très joli rendu de la plaque. Délai de livraison super rapide. Merci !
Anoniem
10/10/2020
Mooi product en netjes afgeleverd.
Bernard O.
06/10/2020
Très jolie plaque de très bonne qualité. Livraison très rapide
Anoniem
02/10/2020
Hele goede kwaliteit en precies geleverd wanneer was aangegeven. Doordat er kunststof ringetjes in het bord zitten was het veilig om het bordje vast te schroeven zonder het risico dat er stukjes emaille zouden afbreken.
Anoniem
27/09/2020
Erg mooi bordje, snelle levering en goed contact bij vragen.

Vorige pagina12345... Volgende pagina

Recensie 1 tot 6 (van 156 recensies)

 Schrijf Recensie 

Door verder te klikken op, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag, op onze website en die van derden. Waarom? Lees hier onze cookieverklaring

x

Want to visit our store in a different language?