Emaillegigant

Bel Ons: +31 (0)20-8202345

Naamplaat model oor met rand

Naamplaat model oor met rand

Omschrijving

De hoogte en dikte van de letters op dit emaille naamplaatje is afhankelijk van het aantal letters omdat wij beeldvullen produceren (wij centeren de tekst op het bord)
Let op: zoals u de tekst invult met hoofd- en kleine letter zo wordt het ook weergegeven op het bord!

De levertijd voor de handgemaakte emaille naamplaatjes is ca. 4 tot 6 weken.

De klassieke emaille naamplaatjes worden volledig handmatig geproduceerd. Per kleur in de oven op 800ºC. Basismateriaal is 1,5 mm.
Plaatstaal, gevold van vorm.

De emaille naamplaatjes worden geleverd incl. bevestigingsmateriaal.

LET OP! Bovenstaande afmetingen zijn zonder oren, totale afmeting met bevestigingoren 13 x 3 cm (B x H)

Informatie

Model: NPO-23

10 x 3 cm.

Dit product wordt voor u op maat gemaakt

4.6/5 0 | 18  Recensies 18 4.6

Vanaf: €45.50

Dit voorbeeld dient slechts als indicatie

Opties

Ondergrond kleur

Opdruk kleur

Recensies

Charlotte M.
01/12/2018
Mooi gemaakt en goed geleverd
Martin v.
01/11/2018
Goede kwaliteit
Renee M.
02/07/2018
Prachtig bordje! Het lettertype was boven verwachting mooi, op de site is het slechts een weergave en in het echt veel mooier en netjes gecentreerd, perfect! Netjes geleverd met alles wat erbij hoort aan schroefjes.
Charlotte v.
13/10/2017
Erg mooi naambordje. Je wordt netjes op de hoogte gehouden qua levering. Maar het is wel even geduld hebben voordat je hem in huis hebt. Maar dan heb je wel een enorm mooi naambord!
Sacha V.
30/03/2017
Prachtig naambordje. Echt heel ouderwets mooi. Ook heel fijn dat er een maand nadat we het hadden besteld nog een foutje kon worden hersteld. Ik had nl 1 letter in hoofdletter doorgegeven en dat moest een kleine letter zijn! Was geen probleem. Bordje kwam mooi verpakt in goede staat duidelijk leesbaar aan! Aanrader.
Arno van den Top
18/10/2016
In het proces richting klant wordt er zeer expliciet gevraagd de input (naam) goed te controleren zodat er geen fouten optreden. Na het juist aanleveren van de naam gegevens door ons kregen wij toch een foutief naambordje geleverd. Controle aan de kant van emaillegigant schoot dus tekort. Levering van een nieuw bordje met weer een lange levertijd zorgt voor een overall matige ervaring.

Vorige pagina123Volgende pagina

Recensie 1 tot 6 (van 18 recensies)

 Schrijf Recensie 

Door verder te klikken op, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag, op onze website en die van derden. Waarom? Lees hier onze cookieverklaring

x

Want to visit our store in a different language?