Emaillegigant

Bel Ons: +31 (0)20-8202345

Emaille Naamplaatjes

Emaille naamplaatjes

Emaillegigant beschikt over een breed assortiment emaille naamplaatjes. Wij bieden bijvoorbeeld emaille naamplaatjes aan in de vorm van huisnaamplaatjes, maar ook straatnaambordjes (op maat) leveren wij voor zeer scherpe prijzen! Daarnaast heeft u bij ons de keuze uit verschillende stijlen emaille naamplaatjes zoals de Amsterdamse school en andere moderne en klassieke vormen. Leuk als decoratie voor uw woning of als persoonlijk cadeau!

Alle emaille naamplaatjes worden bij Willems Classics met de hand gemaakt volgens traditionele wijze. Dit betekend dat de emaillle naamplaatjes worden gebakken in een oven op een temperatuur van 800ºC. De bestandsdelen van emaille zijn vermalen glas en pigmenten. Nadat de emaille naamplaatjes uit de oven zijn gekomen glanzen ze prachtig. Doordat emaille naamplaatjes dus voornamelijk uit glas bestaan behouden ze die glans ook over de tijd, verkleuren en roesten ze niet en zijn ze behoorlijk krasbestendig. Met emaille naamplaatjes heeft u dus waar voor u geld!

Als u op zoek bent naar emaille naamplaatjes als adresaanduiding voor uw huis of appartement raden we u ook zeker aan om te kijken naar onze emaille huisnummers. Wij bieden namelijk ook combinaties aan van emaille naamplaatjes en huisnummers in dezelfde stijl. Bovendien bent zo ook nog eens goedkoper uit!

Door verder te klikken op, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag, op onze website en die van derden. Waarom? Lees hier onze cookieverklaring

x

Want to visit our store in a different language?