Emaillegigant

Bel Ons: +31 (0)20-8202345

JA-JA Brievenbus bord

JA-JA Brievenbus bord

Omschrijving

Met oog op het milieu en om papierverspilling tegen te gaan is het in sommige gemeente in ons land niet meer vanzelfsprekend dat de huis aan huis bladen en reclamedrukwerk standaard geleverd worden bij u in de bus.
In deze gemeente dient u een Ja-Ja melding op uw brievenbus te hangen.

Dit kan natuurlijk met de bekende stickers maar dit is echter geen duurzame oplossing, de stikkers verweren snel en moeten dan vervangen worden.
Als alternatief heeft TopEmaille dit geëmailleerde Ja-Ja brievenbus bord ontwikkeld.
Een duurzame oplossing voor een duurzaam initiatief!

Informatie

Model: BB-10

16.5 x 3 cm.

€19.75

Dit voorbeeld dient slechts als indicatie

Opties

Recensies

Momenteel nog geen recensies.Recensies moeten goedgekeurd worden voordat ze geplaatst worden.
 Schrijf Recensie 
TopEmaille JA-JA Brievenbus bord JA-JA Brievenbus bord Met oog op het milieu en om papierverspilling tegen te gaan is het in sommige gemeente in ons land niet meer vanzelfsprekend dat de huis aan huis bladen en reclamedrukwerk standaard geleverd worden bij u in de bus. In deze gemeente dient u een Ja-Ja melding op uw brievenbus te hangen. Dit kan natuurlijk met de bekende stickers maar dit is echter geen duurzame oplossing, de stikkers verweren snel en moeten dan vervangen worden. Als alternatief heeft TopEmaille dit geëmailleerde Ja-Ja brievenbus bord ontwikkeld. Een duurzame oplossing voor een duurzaam initiatief! Product #: BB-10 0 stars, based on 0 reviews €19.75
Back to Top